Noutati
Ianuarie – Octombrie 2018 – Asistenta  acordata unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania in procesul de achizitie al altor operatori medicali.
Ianuarie – Octombrie 2018 - Asistarea unuia dintre cei mai importanti operatori din Romania in chestiuni de reglementare in domeniul comunicatiilor electronice cu privire la revizuirea tarifelor pentru furnizarea serviciilor de interconectare si redactarea documentelor de pozitie ale operatorului in relatia cu autoritatea.
Februarie 2018 – Asistenta si reprezentare juridica acordata unuia dintre cei mai importanti operatori medicali privati in investigatia deschisa de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor medicale private de maternitate.
Aprilie 2018 - Consultanta si reprezentare juridica acordata unuia dintre cei mai importanti operatori medicali privati in procesul de notificare a unor operatiuni de concentrare economica, urmare a achizitiilor efectuate de operator.
Decembrie 2017 – Asistenta si consultanta juridica acordata unuia dintre cei mai importanti distribuitori de autoturisme pentru participare la procesul de achizitie publica de ambulante.
Decembrie 2017 – Consultanta juridica cu privire la procedura de delistare pentru o importanta societate ce activeaza in domeniul imobiliar.
Decembrie 2017 – Consultanta juridica oferita unuia dintre cei mai importanti importatori de dispozitive medicale de diagnostic in vitro cu privire la procedura negocierii colective ca urmare a transferului contributiilor sociale de la angajator la angajat.
Ianuarie–decembrie 2017 – Asistenta  acordata unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania in procesul de achizitie al altor operatori medicali.
Iulie 2017 – Asistenta si consultanta juridica pentru unul dintre cei mai importanti distribuitori de autoturisme in procesul de structurare a liniei de afaceri referitoare la vânzarea autoturismelor de ocazie prin reteaua proprie, dar si prin intermediul altor parteneri.
Ianuarie–Decembrie 2017 – Asistarea si reprezentarea celui mare furnizor de servicii medicale din Romania in relatia cu Consiliul Concurentei intr-o investigatia privind incalcarea art. 8 din Legea Concurentei de catre Guvernul României, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
Ianuarie – august 2017 – Asistenta acordata unuia dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii in procesul de restructurare si reorganizare a activitatii.
Ianuarie 2017 - Asistenta acordata unui important furnizor de solutii IT din Norvegia cu privire la o tranzactie de pe piata din Romania.
Ianuarie 2017 - Asistenta acordata unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania in procesul de achizitie al altori operatori medicali.
Decembrie 2016 - Asistenta juridica acordata unui important distribuitor de autoturisme cu privire la procesul de restructurare si reorganizare.
Septembrie 2016 – Dima & Asociatii acorda consultanta juridica pentru una mare operator de comunicatii electronice, in legatura cu reglementarile relevante pentru domeniul comunicatiilor electronice , aflate in vigoare sau in stadiu de proiect.
Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii