Colaboratori // Marcel Vasile
Marcel Vasile

Avocat colaborator extern

Experienta profesionala

Marcel Vasile are o experienta profesionala de peste 16 ani, in care a asistat sau reprezentat at clienti autohtoni, cat si clienti straini.

Domeniile sale de expertiza includ: drept societar si comercial, relatii de munca, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei (cu accent pe practicele anticoncurentiale) si telecomunicatii.

in perioada 2008-2011, Marcel a profesat in cadrul unei societati de avocatura afiliata uneia dintre cele mai mari 4 companii multinationale de consultanta si audit din lume.

Proiecte relevante

1. Asistenta si reprezentare juridica in fata Consiliului Concurentei, redactare de opinii juridice cu privire la posibile fapte anticoncurentiale si de programe de conformare cu regulile de concurenta pentru unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale din Romania.

2. Asistenta si reprezentare juridica acordata unuia dintre cei mai importanti operatori privati de servicii medicale in cadrul investigatiei prin care Consiliul Concurentei a constatat incalcarea art. 8 alin.(1) din Legea Concurentei nr. 21/1996 de catre Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Ministerul Finantelor Publice si Guvernul Romaniei.

3. Asistenta juridica acordata unuia dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale si solutii pentru constructii privire la fuziunea a doua dintre societatile detinute de acesta in Romania.

4. Redactarea de rapoarte de due diligence (in special domeniile: dreptul muncii, drept societar, proprietate intelectuala si litigii) pentru diversi clienti.

5. Consultanta juridica acordata unuia dintre cei mai importanti operatori de servicii de comunicatii electronice din Romania in procesul de reorganizare a activitatii, proces care a presupus reducerea mai multor sute de locuri de munca.

Educatie si calificari profesionale

Marcel a absolvit Facultatea de Drept si Sociologie din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov in anul 2004, fiind licentiant in stiinte juridice.

Marcel detine o diploma de master in domeniul relatiilor de munca si industriale, conferita de catre Universitatea Bucuresti, la propunerea Facultatii de Drept in anul 2006.

Marcel este avocat in cadrul Baroului Bucuresti din anul 2010.

Limbi straine: Engleza

E-mail: marcel.vasile [at] dima-legal.ro

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii