Colaboratori // Oana Vultur
Oana Vultur

Avocat colaborator extern

Experienta profesionala

Cu o practica de peste 24 ani, Oana Vultur este un avocat dedicat, acumuland o experienta semnificativa atat in calitate de avocat in cadrul unor case de avocatura cat si in calitate de avocat in-house pentru companii, detinand abilitati excelente de comunicare si gestionare a timpului combinate cu abilitatea de a relationa cu persoane la toate nivelele.

Oana este un avocat de business experimentat, oferind consultanta in principal in domeniul dreptului societar si comercial, fuziuni si achizitii si audiovizual. Are o experienta valoroasa in domeniul telecomunicatiilor si achizitii publice, oferind asistenta in proiecte importante de IT&C. Expertiza relevanta acopera, de asemenea, domenii ca privatizare, proprietate intelectuala, media si divertisment, protectia datelor cu caracter personal, concurenta si protectia consumatorului.

Oana a acumulat o experienta solida in cadrul prestigioasei firme international de avocatura, CMS Cameron McKenna, precum si in pozitia de avocat coordonator in-house pentru una dintre companiile de telecomunicatii, lider de piata.

Proiecte relevante

Oana Vultur a acordat in mod obisnuit consultanta in tranzactii de fuziuni si achizitii si in operatiunile curente ale clientilor in industrii importante, precum IT&C, industria de consum & retail business, media & divertisment, bancar & financiar.

In calitate de membru si coordonator al unor echipe de avocati, a asistat clienti in proiecte de due diligence, in negocierea tranzactiilor relevante de M&A precum si in aspecte operationale post-tranzactii M&A.

Printre cele mai mari proiecte in care a fost implicata Oana se numara:

  1. Consultanta acordata unui producator international de echipamente IT privind vanzarea diviziei globale de productie PC-uri, restructurarea grupului de companii din Europa Centrala si de Est precum si aspectele conexe.

  2. Consultanta acordata unei companii internationale de IT si de telecomunicatii in legatura cu diverse aspecte operationale, inclusiv construirea și licentierea propriei retele.

  3. Suport juridic pentru cea mai mare companie de telecomunicatii de telefonie fixa din Romania, in legatura cu lansarea cu succes a afacerii de retransmisie TV si a canalelor de televiziune sportive, inclusiv negocierea și incheierea contractelor conexe privind drepturile media, obtinerea licentelor și autorizatiilor de la autoritatile publice relevante, achizitionarea de elemente de retea si echipamente de acces, redactarea contractului standard cu abonatii.

  4. Consultanta acordata cumparatorului si suport juridic pentru achizitionarea a doua companii care opereaza pe piata de retransmisie TV direct-to-home, de la due-diligence juridic și comercial, la elaborarea și supervizarea documentatiei de vanzare-cumparare, la gestionarea relatiei cu clientii transferati.

  5. Asistența juridica, de strategie și relații publice acordata unuia dintre cei mai mari investitori și dezvoltatori imobiliari din Romania și EEC privind urmarirea circuitului legislativ și efectuarea demersurilor pentru contestarea propunerii legislative de modificare a Legii camerelor de comerț, cu efect principal asupra dobandirii cu titlu gratuit a terenului aferent pavilioanelor expoziționale Romexpo de catre o entitate de drept privat.

  6. Asistența juridica integrala de drept societar acordata pentru o societate importanta de tehnologie listata la Bursa de Valori București, incluzand operațiuni de majorare de capital social.

  7. In calitate de avocat in-house, gestionarea cu succes, impreuna cu functiile de comercial si PR ale companiei, a crizelor de mass-media, aparute in domeniul audiovizualului, in special in legatura cu anumite canale de televiziune.

Educatie si calificari profesionale:

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in 1998. A participat de-a lungul timpului la cursuri, conferinte, seminarii, training-uri in domenii diverse precum dreptul civil, drept societar si drept comercial, fuziuni si achizitii, media si audiovizual, dezvoltare personala, leadership.

Oana este membru al Baroului Bucuresti din februarie 1999.

Limbi straine: Engleza

E-mail: oana.vultur [at] dima-legal.ro

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii