Noutati
Februarie 2019 - Asistenta acordata unuia dintre cei mai importanti furnizori de comunicatii electronice din Romania cu privire la evaluarea impactului prevederilor O.U.G. nr. 114/2018 asupra companiei, redactarea documentelor de pozitie ale furnizorului si stabilirea strategiei de comunicare cu autoritatile publice relevante.
Ianuarie 2019 - Consultanta juridica acordata unuia dintre cei mai importanti furnizori privati de servicii medicale cu privire la acordarea serviciilor medicale in baza contratelor incheiate cu casele de asigurari de sanatate si in baza abonamentelor medicale si asistenta in timpul controlului efectuat de autoritatile fiscale.
Noiembrie – decembrie 2018 - Consultanta juridica acordata pentru cele mai importante asociatii profesionale din industria de publicitate din Romania in legatura cu cadrul de reglementare de la nivelul municipiului Bucuresti si reprezentare in fata Consiliului Concurentei.
Ianuarie – Octombrie 2018 – Asistenta  acordata unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania in procesul de achizitie al altor operatori medicali.
Ianuarie – Octombrie 2018 - Asistarea unuia dintre cei mai importanti operatori din Romania in chestiuni de reglementare in domeniul comunicatiilor electronice cu privire la revizuirea tarifelor pentru furnizarea serviciilor de interconectare si redactarea documentelor de pozitie ale operatorului in relatia cu autoritatea.
Februarie 2018 – Asistenta si reprezentare juridica acordata unuia dintre cei mai importanti operatori medicali privati in investigatia deschisa de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor medicale private de maternitate.
Aprilie 2018 - Consultanta si reprezentare juridica acordata unuia dintre cei mai importanti operatori medicali privati in procesul de notificare a unor operatiuni de concentrare economica, urmare a achizitiilor efectuate de operator.
Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii