Noutati
2021 - 2022 - Asistenta juridica acordata unei societati importante de tehnologie listate la Bursa de Valori Bucuresti la achizitia participatiei intr-un start-up de tehnologie, inclusiv etapa de due-diligence si negociere contractuala.
2021 - 2022 - Asistenta juridica integrala de drept societar acordata pentru o societate importanta de tehnologie listata la Bursa de Valori Bucuresti, incluzand operatiuni de majorare de capital social prin oferta publica sau conversie de creante.
2021-2022 - Asistenta juridica acordata unuia dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale din Romania in relatia cu Consiliul Concurentei privind autorizarea concentrarilor economice rezultate din achizitia a doi operatori privati de servicii medicale.
2020 - 2022 - Asistenta juridica si privind strategia de comunicare institutionala si publica acordata unuia dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori imobiliari din Romania si EEC privind un proiect legislativ cu posibil impact negativ major pentru piata relevanta.
2021 - Asistenta juridica acordata unuia dintre cei mai mari operatori de retele de comunicatii electronice in relatie cu ANCOM privind regimul licentelor existente, modificari aduse acestora si privind procedura de licitatie pentru licentele de utilizare a unor frecvente radio pentru servicii de retele mobile de comunicatii electronice organizata de ANCOM in trimestrul
2019- 2020 - Asistenta juridica la transferul activitatilor semnificative ale unui mare operator de retele de comunicatii electronice catre un jucator de top de profil. Dima & Asociatii a acordat asistenta la negocierea si incheierea tranzactiei in trim. IV 2019. Totodata, societatea noastra a acordat asistenta si reprezentare juridica la autorizarea in iulie 2020 a
Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii