Arii de expertiza // Energie si resurse naturale
Energie si resurse naturale

Asistenta juridica cu privire la structurarea afacerii in vederea dezvoltarii unor noi proiecte energetice in diferite domenii si asistenta in timpul dezvoltarii.

Consultanta juridica cu privire la fuziuni si achizitii in domeniul energiei si resurselor naturale, inclusiv due diligence, elaborarea si negocierea diferitelor tipuri de contracte.

Asistenta juridica cu privire la finantarea de noi proiecte energetice sau pentru imbunatatirea performantelor tehnice a proiectelor energetice existente (de exemplu: finantare de proiecte, finantarea debitelor,  finantare prin majorare de capital social, imprumuturi pentru actionari, garantii si contracte de ipoteca mobiliara).

Asistenta juridica in legatura cu aspecte privind reglementarea si conformarea in domeniul energiei sau resurselor naturale si aspecte de protectia mediului.

Consultanta cu privire la aspecte privind constructiile, contracte de lucrari de constructii, contracte de concesiune de terenuri, contaminarea terenului, autorizatii si contracte de modernizare a proiectelor energetice existente.

Asistenta juridica pe parcursul negocierilor cu furnizorii de turbine, societatile de constructii si furnizorii de alte echipamente energetice pentru dezvoltarea de noi proiecte de parcuri eoliene sau alte proiecte de energie regenerabila.

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii