Despre noi // Dima & Asociatii
Dima & Asociatii

Oricare ar fi calatoria ta pe Marea Legilor, o facem sigura.

La Societatea Civila de Avocati Dima & Asociatii, stim ca marile legilor si justitiei pot fi furtunoase. Ca articolele si paragrafele din legi sunt uneori ca niste labirinturi de insule si stanci printre care e greu sa-ti gasesti singur calea. Ca siguranta afacerii tale e un tarm indepartat.

Cu toate astea, te vom duce acolo unde vrei sa ajungi. Pentru ca ne fixam din timp destinatia impreuna cu tine. Pentru ca ne pregatim serios calatoria. Si pentru ca avem harta si busola potrivite, care ne arata calea de urmat. Experienta noastra ne-a invatat sa stim in fiecare clipa exact unde suntem si incotro ne indreptam.

Suntem navigatori printre legi.

De ce ai nevoie de un navigator?

Si cum recunosti unul bun?

Daca te-ai lovit de legi si cei care le aplica, stii deja ca rareori sunt atat de clare si prietenoase pentru afacerea ta precum ti-ai dori. Marea Legilor are multe obstacole iar multe dintre ele nu apar pe nicio harta. Te intrebi unde iti pot iesi in cale, cum le poti evita, care sunt porturile sigure unde poti opri in drumul tau.

Sunt intrebari la care iti pot da raspunsuri navigatorii priceputi, care inteleg exact ce iti doresti si unde ai nevoie sa ajungi.

Nu doar iti aratam drumul, dar ne angajam impreuna cu tine in calatoria planificata si te ducem in siguranta la destinatie.

Pe cea mai sigura cale, cu cel mai mic consum de timp si bani.

Harta. Busola. Curaj.

Un bun navigator stie dinainte care sunt pericolele drumului printre legi si le evita.

Un bun navigator isi tine hartile la zi cu tot ceea ce natura si oamenii au adus in plus sau au luat.

Un bun navigator vede mai departe decat pasagerii sai, fara sa-i tina insa in intuneric pe acestia.

Suntem Catalin Dima & echipajul. Ne gasiti pe punte.

Dima & Asociatii a aparut ca urmare a viziunii fondatorului nostru, Catalin Dima, de a construi o echipa de avocati doritori si capabili sa inteleaga aspiratiile, nevoile si destinatiile clientilor lor si sa le ofere consiliere, ghidaj si siguranta pe calea catre ele.

Oricare ar fi scopul tau, il vom atinge mereu impreuna cu al nostru: ne dorim ca fiecare client sa poata spune, la capatul fiecarui proiect, ca munca noastra a fost pusa cu adevarat in slujba afacerii sale.

Ne dorim sa poata spune:„Am ajuns cu bine impreuna, acolo unde am stabilit atunci cand am plecat la drum.

Navigatie de business

La Dima & Asociatii, nu ne limitam la a-i arata clientului ce apare pe harta cu legile relevante, ci il ghidam cu pasiunea si flexibilitatea unui navigator printre obstacolele pe care unele interpretari restrictive sau lacune ale legii le pun in calea intereselor legitime de afaceri.

Nu lasam clientul confuz in fata posibilelor interpretari, ci formulam intotdeauna recomandari clare si asistam clientul in managementul riscului juridic. Nu ne lasam clientul sa rataceasca pe Marea Legilor, ci incercam sa-l aducem de fiecare data intr-un port adapostit si prietenos.

Schimbam si hartile cand e nevoie

Acum mai bine de 100 de ani, comertul mondial a primit un impuls semnificativ prin deschiderea Canalului Panama. Nu doar ca a redus timpul de tranzit al vapoarelor, dar a si remodelat destinul economic al unor zone intregi ale lumii.

La o scara mai mica, avem aceeasi viziune: sa taiem canale noi de navigatie spre afaceri mai stabile si mai profitabile. Pentru asta ne angajam in eforturi de schimbare a modului in care autoritatile interpreteaza legea si asistam clientii in eforturi de determinare a modificarii unor prevederi legale, printr-o comunicare profesionista cu autoritatile relevante.

Cand capitanul navei a fost si pasager

Modul nostru de a face avocatura vine din experienta. Nu doar din experienta de a da sfaturi juridice, ci si de a le primi.

Tocmai de aceea utilizam experienta fiecaruia dintre avocatii nostri, combinata cu aceea a fondatorului Dima & Asociatii, care a fost in cariera sa nu doar in postura celui care consiliaza ci si a celui care trebuie sa ia decizii de business si care trebuie sa-si asume si sa gestioneze riscurile aferente.

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii