Proiecte relevante // Dreptul imobiliar si al constructiilor
Dreptul imobiliar si al constructiilor

Avocatii nostri au fost implicati in gestionarea de proiecte precum:

Emitere de opinii cu privire la situatia juridica a unor proprietati in Bucuresti si in tara (de la terenuri agricole extravilane, terenuri construibile, cladiri, spatii comerciale sau industriale, proiecte rezidentiale etc.) la solicitarea potentialilor investitori, companii sau fonduri de investitii, din tara si strainatate.

Asistenta in negocierea si incheierea tranzactiilor imobiliare in cazurile in care investitorii au fost satisfacuti de rezultatele verificarilor juridice efectuate asupra proprietatilor.

Asistenta acordata unor dezvoltatori imobiliari cu privire la incheierea si ulterior negocierea antecontractelor de vanzare cumparare spatii rezidentiale, negocierea contractelor de inchiriere.

Verificarea situatiei juridice a unui complex rezidential situat in afara Bucurestiului in contextul unei tranzactii imobiliare.

Asistenta juridica in perioada 2006-2011 pe partea de drept imobiliar acordata unei fundatii de renume international cu privire la investitiile efectuate de aceasta in Romania.

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii