Proiecte relevante // Dreptul comunicatiilor electronice
Dreptul comunicatiilor electronice

Avocatii nostri au fost implicati in gestionarea de proiecte precum:

Asistenta juridica acordata unuia dintre cei mai mari operatori de retele de comunicatii electronice in relatie cu ANCOM privind regimul licentelor existente, modificari aduse acestora si privind procedura de licitatie pentru licentele de utilizare a unor frecvente radio pentru servicii de retele mobile de comunicatii electronice organizata de ANCOM in trimestrul IV 2021.

Asistenta juridica la transferul activitatilor semnificative ale unui mare operator de retele de comunicatii electronice catre un jucator de top de profil. Dima & Asociatii a acordat asistenta la negocierea si incheierea tranzactiei in trim. IV 2019. Totodata, societatea noastra a acordat asistenta si reprezentare juridica la autorizarea in iulie 2020 a concentrarii economice de catre Consiliul Concurentei.

Asistarea unuia dintre cei mai mari furnizori de retele de comunicatii din Republica Moldova in legatura cu cadrul de reglementare in comunicatii electronice din Romania si UE.

Asistarea unui operator major de telecomunicatii din Romania in relationarea pe aspecte de reglementare cu Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii si cu Consiliul Concurentei, in privinta lansarii serviciilor de telecomunicatii inovatoare.

Elaborarea si coordonarea strategiei juridice si de comunicare a unui mare operator de telecomunicatii in disputele cu autoritatea de reglementare si alti mari operatori de telecomunicatii privind tarifele de interconectare.

Asistenta la sediu a departamentului juridic al unui operator major de telecomunicatii in Romania furnizata prin detasare cu norma intreaga a avocatilor in acest scop.

Asistenta juridica acordata unui mare operator de telecomunicatii si distributie de programe TV in legatura cu Consiliul Concurentei, cu privire la reglementarea obligatiei de must-carry in legislatia audio-vizuala.

Asistenta unui operator major de telecomunicatii din Romania in procesul finalizarii investigatiilor de concurenta prin angajamente, cu privire la distributia de cartele preplatite.

Elaborarea si implementarea pentru un operator de telefonie a strategiei juridice in disputele cu autoritatile de reglementare si alti operatori de telefonie in legatura cu spectrul de frecventa, in perioada 2000-2001.

Coordonarea strategiei juridice a unui mare operator de telecomunicatii in interactiunea cu Autoritatea de Reglementare in domeniul telecomunicatiilor in procesul de pregatire a implementarii cadrului de reglementare al UE, in cooperare cu avocati straini.

Elaborarea si implementarea cu succes a strategiei juridice si de comunicare a unui mare operator de telecomunicatii in relatia cu Parlamentul avand ca efect noi prevederi legale privind tarifele de vanzare cu amanuntul.

Elaborarea si implementarea cu succes a strategiei juridice si de comunicare ale unui mare operator de telecomunicatii in relatiile cu autoritatea de reglementare in legatura cu de-reglementarea serviciilor de retail.

Elaborarea si implementarea cu succes a strategiei juridice si de comunicare a unui mare operator de telecomunicatii in relatiile cu autoritatea de reglementare in legatura cu reglementarea accesului la infrastructura sa altor mari operatori.

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii