Proiecte relevante // Dreptul muncii
Dreptul muncii

Avocatii nostri au fost implicati in gestionarea de proiecte precum:

Elaborarea si implementarea strategiei juridice si furnizarea de consultanta catre managementul executiv al unui mare operator de telecomunicatii in perioada negocierilor colective si a conflictului de munca avut cu sindicatele in perioada mai-iulie 2002.

Coordonarea elaborarii si implementarii strategiei juridice a unui mare operator de telecomunicatii in procesul complex de restructurare a relatiilor de munca si reducerea personalului de la peste 40.000 la aproximativ 8.500 salariati.

Coordonarea elaborarii si implementarii cu succes a strategiei juridice a unui mare operator de telecomunicatii intr-un proiect important de externalizare a unei parti a activitatii sale impreuna cu transferul a mai mult de 400 de angajati.

Consultanta strategica acordata unei societati apartinand unui important grup international, producator de refractare, catre care au fost externalizate anumite servicii ale unui important combinat siderurgic din Romania, cu implicatii pe partea de transfer de angajati si asistenta la indeplinirea tuturor formalitatilor necesare in fata autoritatilor competente.

Consultanta si asistenta acordata unei societati apartinand unui important grup international, producator de refractare in procesul de initiere si negociere a contractului colectiv de munca.

Consultanta in procesul de concediere colectiva initiata de o societate activand in domeniul textil si asistenta juridica cu privire la indeplinirea tuturor formalitatilor aferente acestui proces si in fata autoritatilor competente.

Consultanta in legatura cu diverse aspecte de dreptul muncii (contracte individuale si colective, regulamente interne, detasare, delegare, transfer de intreprindere etc.) pentru clienti in diverse domenii de activitate.

Asistenta juridica pentru o societate irlandeza de executive search in legatura cu diverse probleme juridice in domeniul muncii.

Asistenta juridica pentru o societate germana de executive search in legatura cu proiectul „CEO la stat” organizat de catre Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. 

Copyright 2012 - 2016 - Dima & Asociatii